Újdonságok

Új blogtartalom!

A Blog menüpontban ÚJ tartalmat olvashatsz a közeljövőbeni sorozatokról. Érdemes megnézni, de aki lusta, annak "klikk erre"!

BETA 0.9

Sziasztok! Egyre közelebb vagyunk a teljes megjelenéshez, de egy kicsit le vagyunk lassulva a múltkori problémák végett, és most már nagyjából sínen megy minden. Másik frissítés, hogy +2 mappa egészül ki, mégpedig a Projekt, program: 2013 és a Magyar-Angol. Egyelőre ennyi, vagy mégse? 2 dolog még:...

Miért tűnt el? BETA 0.8

Kedves olvasók! Pár cikkünk el fog tűnni, mert megsértettünk vele embereket. Most, itt le is írom, elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel megbántottam, nem kerül fel többé a "? mesék" oldal. SOHA! És azért, mert elég "hülye" voltam, hogy kiraktam, de az már nem lesz olvasható. A nevünk és a képünk...

BETA 0.7

Ma is minden féle jó dologgal kedveskedünk nektek: a Hangulatjelek menüpont javítva lett, és a Látogatások menüponthoz megjött a mai összesítés.

BETA 0.6

Új frissítés, új dolgok: frissül a fényképgaléria, jó sok képpel, és a "Hamarosan!" almenü is kiegészül. Legtöbb cikk a Pg Tv menüben van, hiszen az összes film, meg sorozat oda került. Átkerült oda a Retro Webkamera is.

BETA 0.5.1

1 új menüpont jött, facebook névvel. Itt a facebook oldalunkat követheted, ahol újdonságok, és minden féle játék vár majd rád!

BETA 0.5

Közeleg a vége, és egyre több minden ÚJ frissítés történik. Ebbe pl. firssül: a Mesék, a ? és a Pg Tv menüpont. Jó szórakozást továbbra is az oldalhoz! Ja, és megjelent az új utca története, 11. rész!

BETA 0.4.3

Meg is érkezett a következő frissítés, és ez megint jó sok minden frissítést hoz magával. Ezeket: az összes videó megjelent a YouTube, a Zenék, az utca története, a Kalózfilm (almenü), és a Retro Webkamera menüpontban. Természetesen mindenhez írás is ment.

BETA 0.3.1

Gyorsan történt 1 új dolog megint, de ez nem fog attól még egy új nagy bétaverziót indítani. Az egyik, hogy lett egy ÚJ menüpont, Űrlap néven. Ott általában mindig írhattok, vagy szavazhattok nekünk, ez viszont mindig változó, de ott mindig le van írva, hogy épp mire lehet írni/szavazni. Nem nagy...

BETA 0.3

Új frissítések jönnek egymás után! Ma még egy nagy, BÉTA frissítést hajtottunk végre, ami még több oldalt frissít fel. Ezek: Az Elérhetőségek menüpont kiegészült az összes információval, a Viccek, az Állatok, és a Scooby Doo menüpont is kiegészült. Remélem, örültök ennek a sok frissítésnek,...