Miért szűnt meg az oldal? Válaszolunk

Hol is kezdjük?

Egy remek nap, remek társaság keretein belül alakult meg A Csapat. Igen, mi így hívtuk anno magunkat. Egy illusztris társaság volt, egy kreatív banda, akik egy hideg téli napon elhatározták, hogy mindazt, amit eddig alkottak (videók, filmek, minden kis baromság), most közlik a világgal is. Elkezdtük tehát csinálni az oldalt, ami nem volt túl népszerű az elején, videóinkra viszont csak úgy jött a nézettség, így nem adtuk fel, és folytattuk a "kalandot" tovább. Kicsit később, pár héttel, kaptunk egy üzenetet, bizonyos "Hontól", aki azt állította, átvette oldalunk felett az irányítást, és le fogja törölni azt. Nem hittünk neki. Később kiderült, tényleg fel lett törve oldalunk, és le is lett törölve. Utána március elejéig az egésszel nem is akartunk tovább foglalkozni, de rájöttünk: ez éltet minket, úgy meg kell próbálnunk mégegyszer. Április végére publikussá vált az oldal, közel annyi tartalommal, mint előző oldalunk. Egy szó mint száz, ez az oldalunk sokkal sikeresebbnek bizonyult, mint feltört mása. Ezt bizonyítandó, a Látogatások menüpontban Ti magatok is megbizonyosodhattok róla. 

Na de még mindig nem tudjátok, mi áll az oldal leállása mögött. Ez az, amit sokkal egyszerűbb leírni. Sok mindennek köszönhető, hogy végül abbahagytuk ezt az egész hobbit. 2013 szeptembere egy változó időszak volt számunkra, sokan kiváltak csapatunkból, másoknak egyéb elfoglaltságaik lettek, mások pedig már nem akartak az oldallal foglalkozni. Mindenki ment a maga dolgára, voltak, akik messze el is költöztek tőlünk, egyre kevesebben voltunk. Végül nem volt más, amit tehettünk volna, így tehát végül 2013-ban úgy döntöttünk, hogy nem visszük tovább az oldalt. Még nagyon az elején voltunk valaminek, amit már senki nem láthat meg teljes valójában. A legtöbb videót, és cikket (pl. a valós neveinket) pedig azért vettük le, mert egyesek már nem akartak tovább a YouTube-on szerepelni, másodsorban pedig a YouTube is folyamatosan jogszerző problémákkal bombázott minket, így döntöttünk a videók levétele mellett (1-2 azért megmaradt). 

Ez lenne oldalunk 'halálának' részletesebb indokai.

Azért szeretnénk megköszönni nektek a többiek nevében is, amit értünk tettek néhányan, hiszen sosem fogjuk elfelejteni, hogy egyes napokon több ezren is oldalunkat böngésztétek. Köszönjük,

A Csapat