Blog

Itt van SZEPTEMBER!

Sokunknak jó, de sok más embernek rossz is lehet a szeptember. A gyerekeknek véget ér a nyári szünet, a felnőttek munkába igyekeznek (természetesen a felnőttek egy része már nyáron elkezdte a munkát, de sokuknak nincs is, csak kevés pihenő). Az oldal sem újulgatott a nyáron, úgymond: PIHENT, de ősztől mi is munkába állunk és jobbnál jobb dolgokat mutatunk be nektek!

Na végre! Az oldal beindul!

Végre begyógult a kezem, és amint ti is láthattátok, meg is jelent pár frissítés. Hamarosan egy új, nagyon jó mese is látható lesz, ami minden eddigi mesénknél jobb lesz. Sok frissítés vár még ránk, hogy még jobb legyen az oldal, de mostantól minden a régi lesz! És iratkozzatok fel a Hírlevelünkre, hogy soha se maradjatok le az új dolgokról!

A törésem és az oldal

Még mindig el van törve a kezem. Úgyhogy rövid leszek. Nekem június 28-ára gyógyul fel a kezem teljesen, és onnan beindulnak az új dolgok, hisz még akkor is itt a nyár, és akkor jön az új dolgok sorozata.

Júniusi leállás, avagy TÖRÉS

Júniusba leállunk, mert eltört a bal kulcscsontom, és így, jobb kézzel (mert én balos vagyok) elég nehéz még ezt is megírni. Júliusba viszont visszatérünk, addigra én is helyrejövök. Jó pihenést és kikapcsolódást kívánok!

Admin, 2013. 06. 12.

Az 1.0.1 verzió ma jön!

Gondolom, már sokan várjátok azt, hogy mi új dolgot rejt magában a ma megjelenő 1.0.1 verzió. Baromi sok új dolgot, azt már elmondhatom. Sok felújítás, új tartalmak, itt minden lesz! Remélem addig is nézzétek a BETA 0.9 verziót, hiszen ez az utolsó BÉTA, és az 1.0.1 már TELJES KIADÁS LESZ! 

Az utcának vége, jön egy másik!

Leáll egy kicsit AZ UTCA TÖRTÉNETE részei. 2013. május 16-án jelent meg a 12. rész, ami az 1. évad BEFEJEZŐ RÉSZE. Lesz 2. évad is, még készítik, és az 11 részes lesz majd. Így jön össze a 23 rész, ami látható már az 1. részben is. Izgalomban ott sem lesz hiány, de addig is be lesz rakva egy másik sorozat, de az is lehet, és az igazából biztosabb is, hogy a Kalózfilm 2. évada, vagy a Retro Webkamera folytatódik. A R. W. a 8. részt hamarosan leadja, YouTube-n, mert az a Matedemi FINÁLÉ RÉSZE. De nem tudjuk még, hogy melyik sorozat folytatódik, de az is lehet, hogy mindkettő. De az is tény, hogy a Kalózfilm sincs még kész, a Retro Webkamera meg már majdnem, és lehet, hogy előbb az fog folytatódni.

Admin, 2013. május 16., 18:31

Facebook oldal!

Bevezettük a 0.5.1-es, természetesen még a BETA frissítést, amiben már a facebook oldalunkat is meg tudjátok nézni. Nem csodálatos? DE! Annyi jó dolog van mindenhol, csak fel kell fedezni! Ez az oldallal is így van, hát... persze még egy csomó helyen egy csomó írás hiányzik, de május 2-áig az oldal 100%-ban működni fog! :) És már AZ UTCA TÖRTÉNETE 11. RÉSZ is megjelent!

Sziasztok, csalódtatok?

Gondolom elég rossz lehetett nektek, hogy több mint 1 hónapig nem volt oldal. Valaki letörölte, és meg kellett várnunk az 1 hónapos várakozást, hogy létrehozhassuk újra az oldalt. Most még nem olyan jó, de 2013. május 2-ára minden a régi lesz! :-)

Első bejegyzés

Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.