Ünnepek, ünnepnapok

 

A Viccelődések és egyebek 1 éves lett!

 

A történetünk: „Egy szép téli, délutáni nap volt. A haverokkal elhatároztuk, hogy erre a napra mindig is emlékezni akarunk. Bence, nevetve mondta:

  • Úgyis Hon feltöri!

Ekkor viszont Én (Peti) közbevágtam:

  • Próba szerencse!

Meg is csináltuk. Akkor még Gergő nem annyira értett ehhez a dologhoz.

Nagyon nem volt sikeres, de a fiúk mondták, hogy „Peti, maradjon még!” Meg is maradt. Aznap sokat szerkesztettük. Utána volt egy kis gond, mert ki kellett rúgnunk ?. Végül nem rúgtuk ki, de még mindig nem a legjobb tag. Utána pedig megcsináltuk a YouTube fiókunkat.

Aztán hosszú szünet történt, és nyáron visszatértünk a Kalózfilmmel.

Végül a Kalózfilm 8. részéig csináltuk meg a részeket a nyáron, és még forgatás alatt álnak a részek. Utána kezdődött a tanév. Újra tanulni kellett, és az oldal is fejlődött tovább. Egy kis időt azért fordítottunk az oldalra is egy kis időt.

Utána elkezdtünk gondolkozni azon, hogy csináljunk-e egy saját gyártású sorozatot. Kigondoltuk, hogy miért is ne? Megcsináltuk az utca története 1. évadát (9. részig).

Utána abbamaradt. Jött a karácsony, és ismét szünet lett. Januárban ismét visszatértünk, és jött egy új sorozat, „A rejtélyek háza” címmel. A mai napig folynak a filmek forgatása. Nagyjából eddig ennyi NAGY dolog történt az oldallal. Hamarosan jönnek a részek, nézzetek minket! Február és egész 2013. a szórakozásról és kikapcsolódásról fog szólni.

 2013. február 1.