Szabályzat

Kedves, és OKOS olvasó, köszönjük, hogy elolvasod az oldal BRUTÁL RÖVID szabályzatát, mert akkor tisztában leszel a dolgokkal. Íme, láthatod az oldal 5 NAGY PARANCSOLATÁT (majd csak később jelenik meg az összes).

A Szabályok:

1. Szabály: A műt, vagy bármilyen írást, dokumentumot, videót, képet, és bármi mást, ami az oldalon van, sokszorosítani, lemásolni, továbbadni, és bármilyen módon felhasználni TILOS!

a.,  a fentiekből: Akik az 1.-es szabályt nem tartják be, FELJELENTJÜK, ÉS AZ MÁR NEM OLYAN MÓKÁS!

b., a fentiekből: az 1.-es szabályra visszatérve - a műt és egyéb mást akkor lehet felhasználni, ha az oldal tulajdonosa engedélyt adott rá. E-Mail-ben küldj neki üzenetet, milyen szándékkal, és hogy akarod felhasználni, és ha Igen a válasz, nyugodtan, DE MÉRTÉKKEL, ÉS CSAK AZT, AMIRE RÁBÓLINTOTT! E-Mail címe: pszakadat@citromail.hu

2. Szabály: E-Mail címünkre és a Vendégkönybe semmi sértőt, vagy ahhoz hasonlót ne írj!

3. Szabály: Hülyeségeket ne kérdezz, ne trollkodj!

4. Szabály: Ne lopd az ötleteinket, írásainkat! És ha te látod, hogy más oldalon is ott van a bejegyzés, ami olyan, mint a miénk, akkor szólj nekünk!

5. Szabály: Hackereknek: volt egy ügyünk egy Hon nevű emberrel. 4-szer biztos tönkretette az oldalunkat, de mi mindig visszaállítottuk, és egyszer elkaptuk, megírtunk neki mindent, hogy kopjon le, de mást is írtunk neki, és befejezte, pedig profi volt. Ilyennel meg se próbálkozzatok, vagy ha mégis, akkor... inkább nem mondok semmit.