Sziasztok!

 

Kérlek szánj egy 5 percet a mi űrlapunk kitöltésére, mert mindig olyan dologra szavazhattok, ami nektek is jó! Most a Minecraftról van ott szó. Itt a link, kattints rá: 

 www.viccelodes.webnode.hu/urlap 

Üdvözlünk a webnode legjobb oldalán! Tele sorozattal, drámával, veszekedéssel, "Honnal", és még sok mással ebben a csodálatos oldalban. Jó szórakozást kívánok!

Mindent neki köszönjetek meg: HON. Ő felelős ezért a jó oldalért. 

E-mail címe: yoda1148@gmail.com

"Ő az oldal igazgatója, vezetője, ő felelős az összes filmért, ha valami problémátok van, neki írjatok, mert a többi email cím nem az övé, így nem fog tudni segíteni. Köszönjük."

 

Ez az oldal 2013. április 24-én jött létre. 1 hónapos leállás után újra megnyitott a Viccelődések és egyebek Társulatának 4. honlapja, és a 2., mai napig is működő oldala. Nagyon jó lesz itt minden! A Társoldalunk, amit persze ti is nézzetek meg, nem nagy szám, mert már régi:

www.viccelodes2.eoldal.hu

Admin, 2013. március 24. 10:47

"A legjobb dolgok a legjobb helyen!"

 

Filmhírek!

  1. Az utca története a 12. részével befejezi az 1. évadot, és a sorozat szünetelni fog, hiszen a 2. évadot fogják ez idő alatt gyártani, de még nem lehet tudni, mikor kerül fel a 13. rész. Az biztos, hogy addig jön más sorozat majd.
  2. ÚJ SOROZAT: A Minecraftos emberek, úgy értem, akik szeretnek Minecraftozni és/vagy videót nézni róla, az örülhet, hiszen június 27-én jelenik meg az első MINECRAFT sorozatunk része! Többet nem is mondok, majd egy kis idő múlva egyre jobb lesz, de már ez is jó. Az utca története viszont még mindig nem fog folytatódni.
  3. FIGYELEM! A TÖBBI FILMES HÍR ÁTKERÜLT A "PROJEKT, PROGRAM: 2013" MENÜPONTBA, ÉS EZENTÚL MINDEN FILMES HÍR OTT FOG MEGJELENNI!

 

FIGYELEM!

  • Ma még több frissítés volt. Ha akadozik az oldal, azt jelenti frissítjük, és addig lépjetek ki kb. 10-15 percet!
  • Megérkezett az 1.0.1 verzió! Tele jó dolgokkal! Ezért érdemes nap mint nap az oldalt nézni!
  • Facebook oldalunk leállt. Egy darabig biztos nem megy oda új hír, május 23-án volt az utolsó.
  • Eddig a nyáron leállás volt, ősszel ismét belendül az oldal.
  • Oldalunk jelenleg nem működik. Minden, ami oldalunkon található, a 2013-as állapotokat tükrözi. Köszönjük megértéseteket.

 

SZABÁLYZAT:

www.viccelodes.webnode.hu/szabaly

A mű összes részére, ill. a védjegyekre vonatkozóan a műt sokszorosítani, vagy bármilyen módon felhasználni TILOS, feljelentés jár érte!

2012. - 2013. Viccelődések és egyebek.

Minden jog fenntartva.

Újdonságok

Új dolgok!

2 új nagy, és pár kicsi frissítés érkezett. Az 1. dolog, az a...