A HONLAPUNK BEZÁRT, 1 kis újítás a végére ÉS A BEZÁRÁS OKA

Az oldal időhiány miatt nem nagyon fog fejlődni, de egy kevés újítás mindig lesz. Most pl. felújítottuk a Rólunk menüpontot, és a FIGYELMEZTETŐ OLDAL szövege is megújult (kezdőlapon ami felugró ablak). Megjelent a Látogatásoknál a 2013. szeptemberi látogatások is.

Az oldal már NEM FOG FEJLŐDNI. Ennyi volt. AZ E-MAIL CÍMÜNKRE VISZONT MÉG ÜZENHETTEK, VÁLASZOLUNK! Köszönjük azt a sok látogatót, akik kitartottak mellettünk. Sziasztok! VÁÁÁÁRJATOOK! És hogy minek is köszönhető mindez? Hogy a sok filmmel, új blogokkal, és megannyi szórakoztató tartalommal beígért oldalt végül miért nem valósítottuk meg? 

Sok mindennek, hogy őszinte legyek. Sokan kiváltak csapatunkból, másoknak egyéb elfoglaltásgaik lettek, mások pedig már nem akartak az oldallal foglalkozni; így tehát végül 2013-ban úgy döntöttünk, hogy nem visszük tovább az oldalt. Még nagyon az elején voltunk valaminek, amit már senki nem láthat meg. A legtöbb videót is a YouTube jogszerző vitái miatt levettünk, tehát mostantól tényleg tekinthetjük ezt az oldalt halott oldalnak. Azért szeretném megköszönni a többiek nevében is, amit értünk tettek néhányan, hiszen sosem fogjuk elfelejteni, hogy egyes napokon több ezren is oldalunkat böngészték. Köszönjük,

 A Csapat